<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">

De top 3 succesvolle spelers in de Gig Economy

Natuurlijk hebben we je in de vorige blog al ingewijd in de wondere wereld van de Gig Economy. Maar net zoals vroeger op school is een goede uitleg pas écht compleet als die vergezeld wordt door een paar minstens zo goede voorbeelden. 

Topics: Gig Economy Flexwerken Trends

De Gig Economy: wat is dat?

Nog niet eens zo gek lang geleden ging je er praktisch automatisch vanuit dat, wanneer iemand je vertelde dat diegene een optreden of gig had, je te maken had met een artiest. Een rockster. DJ. Of wellicht een acteur. 

Topics: Gig Economy Human Resources Flexwerken Uitzendbureaus human capital

Waarom je als uitzender niet meer zonder flexpool kan

De veelbesproken on demand-economie en de aanhoudende vraag van medewerkers én klanten om vrijheid en flexibiliteit zijn de ultieme gelegenheden om het flexwerken eindelijk te gaan omarmen. 

Topics: Gig Economy Human Resources Flexwerken Uitzendbureaus human capital

Van vast naar flexibel met je personeel: yes, you can!

Nu we heel enthousiast vanaf de zijlijn hebben staan roepen dat het allemaal anders moet. Dat de vaste routines doorbroken moeten worden. En dat het echt de hoogste tijd is om flexibel werken te gaan omarmen. Is het natuurlijk ook wel zo netjes om je hiermee een heel klein beetje op weg te gaan helpen.

Topics: Gig Economy Human Resources Flexwerken Uitzendbureaus human capital

Je personeel plannen in 2018: zo kan het ook

Omdenken: we kunnen wel met weemoed (en hier en daar een tikkeltje melancholie) terugverlangen naar de tijden dat werknemer A op dinsdag tot en met zaterdag werkte, en werknemer B de maandag tot en met vrijdag pakte. En dat beide personen dan heerlijk ontspannen zo’n beetje de helft van de tijd aan het wachten waren op echte drukke periodes. Maar die tijden veranderen nu eenmaal.

Topics: Human Resources Flexwerken Uitzendbureaus