<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">

Employer Branding: Part II

Het moge duidelijk zijn: de arbeidsmarkt is krap. Dat betekent dat je moet vechten om de juiste kandidaten binnen te halen. En laat employer branding daar nu bij helpen. Daarom hierbij ‘Een sterk werkgeversmerk: de sequel'.

Topics: Human Resources Flexwerken Uitzendbureaus human capital

What’s new in de wereld van het flexwerken?

We houden je graag op de hoogte van wat er speelt in de wereld van het flexwerken. En houden ervan het beestje bij de naam te noemen. Daarom presenteert clevergig hierbij vol trots: een heuse nieuwsrubriek

Topics: Flexwerken Uitzendbureaus Nieuws

Beginnerscursus employer branding: maak je werkgeversmerk lekker sterk

Employer branding is big. In deze digitale wereld is alles en iedereen een merk. Ook jouw bedrijf dus (no pressure verder). Maar gelukkig hoef je echt geen enorme corporate te zijn om dat merk aan te prijzen. 

Topics: Human Resources Flexwerken Uitzendbureaus human capital

Het einde van het organogram: dit is de organisatie van de toekomst

De trouwe lezer van onze blogs heeft natuurlijk inmiddels allang afscheid genomen van de traditionele bureaucratische modellen. En hiërarchieën. En deze vervangen door de ook al vaker benoemde open talent-marktplaatsen.

Topics: Gig Economy Human Resources Flexwerken Uitzendbureaus human capital

Vaarwel, Excel: waarom je personeelsplanning zonder kan

Excel. Er zijn op menig kantoor heel wat beeldschermen gesneuveld tijdens het gebruik van dit toch behoorlijk vernuftige programma. Terwijl anderen juist zweren bij de vakjes en formules. 

Topics: Gig Economy Human Resources Flexwerken Uitzendbureaus human capital