<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">

Een hoog verloop van je uitzendkrachten: wat je eraan doet in 3 stappen

Het grote probleem op de uitzendvloer van dit moment, horen we van onze klanten: een hoog verloop van flexkrachten. Die snelle uitstroom is natuurlijk het gevolg van de steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Maar juist in die krapte wil je je met moeite geworven uitzendkrachten behouden. 

Topics: Flexwerken Uitzendbureaus Trends

Go big or go niche: waarom je moet kiezen voor één klantsegment

Elke twee weken serveren we een spannende stelling over uitzenden in de toekomst, aan de hand van het Business Model Canvas. Deze week zijn je Customer Segments aan de beurt, oftewel: de klantsegmenten waar je je op richt.

Topics: Flexwerken Uitzendbureaus Trends

Over 5 jaar nog waarde toevoegen als uitzender: 4 manieren om dat te doen

Je waardepropositie als uitzender gaat veranderen, schreven we vorige week. We lichtten toen al een tipje van de sluier: misschien word je wel flex-manager (help!). Deze week leggen we je precies uit waarom je value proposition over 5 jaar niet meer hetzelfde is, en vooral: hoe je als intermediair van de toekomst op andere manieren dan wel waarde blijft toevoegen.

Topics: Flexwerken Uitzendbureaus Trends

Van intermediair naar flex-manager: zo blijf je relevant als uitzender

Elke twee weken serveren we een spannende stelling over uitzenden in de toekomst, aan de hand van het Business Model Canvas. Deze week is de Value Proposition aan de beurt, oftewel: je waardepropositie. 

Topics: Flexwerken Uitzendbureaus Trends