clevergig blog

Responsible Young Drivers maakt jongeren bewust in het verkeer

Geschreven door Danique Seelen | 25-sep-2020 11:37:47

Responsible Young Drivers (Ryd) is een verkeersveiligheidsorganisatie voor en door jongeren. Zij organiseren campagnes waarbij de gevaren van alcohol, drugs en afleiding in het verkeer aan bod komen. Campagneteams bezoeken festivals, evenementen en scholen om andere jongeren hier bewust van te maken. Ryd zit in een andere tak van de on-demand markt dan een groot deel van onze klanten. Daarom zijn wij benieuwd naar hun ervaring. We zijn in gesprek gegaan met Eva Vellema van Ryd. 

Hoe zijn jullie bij clevergig terecht gekomen?

Eva vertelt dat er eerst research is gedaan. Toen is er een lijst samengesteld met bedrijven, die een planningssystemen leveren. clevergig is als meest geschikte uit de bus gekomen. Waar waren jullie naar op zoek? Eva vertelt: “Wij waren opzoek naar een flexibel planningsprogramma die meerdere teams, en acties tegelijk kan plannen. Het planningssysteem moest beschikken over een app. Zodat de studenten gemakkelijk kunnen aangeven voor welke acties zij beschikbaar zijn. Verder was urenregistratie een grote pre. De combinatie waar wij op zoek naar waren, blijkt niet veel voor te komen."

 

Is aan jullie verwachting voldaan?

Na het starten met clevergig, welke veranderingen hebben jullie toen gezien? Eva vertelt: "Ons werk is efficiënter geworden. Er zijn minder handelingen nodig omdat alle informatie in een keer met het campagneteam gedeeld wordt, in plaats van diverse mails versturen. Daarnaast werkt de app gelijktijdig als een agenda. Wij merken dat het campagneteam hierdoor ook een beter overzicht heeft voor welke acties zij ingepland staan.

 

Tot slot...

Afsluiten doen we met de vraag of onze klanten tevreden zijn en of ze ons zouden aanbevelen. Eva: ”Ik ben er tot nu toe heel tevreden over. Het is een flexibel bedrijf, dat niet stil staat en luistert naar zijn klanten. Als er vragen zijn word ik altijd snel te woord gestaan. Ik raad jullie zeker aan! clevergig biedt veel overzicht in complexe planningstaken. Je hebt al je werknemers in een oogopslag bij de hand en communicatie is duidelijk.”