<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
Skip to content
Danique Seelen6-mrt-2020 11:45:00< 1 min read

De clevergig show - aflevering 2  Solution Support

Marco Brinkerhof en Sander Merlijn van Sulotion Support over de weg naar het ondernemerschap. Maar ook wat ze doen en waarom ze dat doen. 

Na een eerste succesvolle aflevering van de clevergig show, staat de tweede aflevering nu klaar. Wederom een interessant interview met dit keer de twee-eenheid achter Solution Support. 

Solution Support biedt trainingen en helpt freelancers in de Zorg om makkelijk aan opdrachten te komen. Daarnaast zijn ze nu ook bezig met het opzetten van een derde tak binnen het bedrijf, waarover ze in het interview meer vertellen. Maar ook over hoe zij om gaan met personeel en wat ze daarin belangrijk vinden. En waarom Marco Brinkerhof en Sander Merlijn hebben gekozen voor een carrière in de Zorg. 

De zorg-en welzijnssector is een tak waarin het professionals niet altijd makkelijk gemaakt wordt. Solution Support wil er voor hen zijn door ze onderdeel van een groter geheel te maken. Waarin aandacht en support belangrijke aspecten zijn. Ze creëren draagvlak om ervaringen te delen en medewerkers kunnen hun hart luchten na een vervelende gebeurtenis. 

Benieuwd naar nog meer over Solution Support? Dat vind je hier: https://www.solution-support.nl 

OPMERKINGEN

GERELATEERDE ARTIKELEN