<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
Skip to content
André Duijkers en Arnoud Visser clevergig show
Danique Seelen17-jun-2020 10:45:46< 1 min read

clevergig show aflevering 4

Een seizoen van de clevergig show heeft 4 afleveringen. In deze blog post delen wij de laatste aflevering van seizoen 1. Wederom belangrijk om te vermelden dat dit interview eerder is opgenomen, voor de corona crisis. Arnoud gaat in gesprek met André Duijkers van Remind Learning. 

Remind Learning helpt studenten en leerlingen om meer eigenaarschap te ervaren in hun studie. Maar wat bedoelen ze met eigenaarschap? Heel kort door de bocht: de student aan het roer en verantwoordelijk voor zijn of haar eigen leerproces. André verteld dat hij dit zelf  heeft gemist tijdens zijn studie en is daarom zo gepassioneerd over dit onderwerp.

Hij is bij Remind Learning terecht gekomen door een advertentie om studenten op te roepen jongere studenten te helpen meer eigenaarschap te krijgen. Tijdens deze bijnaam is hij "verliefd geworden op het onderwijs", zoals hij dat zelf vertelt. Niet veel later stond hij zelf aan het roer van Remind Learning. Hij vertelt hoe hij dit heeft ervaren en welke uitdagingen hieraan te pas zijn gekomen. Benieuwd? Kijk het interview hier.

Wederom een inspirerend verhaal achter een gebruiker van clevergig. Juist nu.

Bedankt André!

OPMERKINGEN

GERELATEERDE ARTIKELEN