<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
Skip to content
Danique Seelen11-sep-2020 12:00:001 min read

Wat vindt Marcello Torrisi van DeZorgBV van clevergig?

Veel van onze klanten zijn actief in de zorg. Voor veel flexibele zorgbureaus is plannen met clevergig de oplossing voor een waterdichte planning. We gaan in gesprek met Marcello Torrisi van DeZorgBV. Ook DeZorgBV is actief in detachering in de zorg, en dan met name gespecialiseerde verpleegkundige. 

Als startende onderneming waren zij op zoek naar software die betaalbaar is en ondersteund bij het automatiseren en vergemakkelijken van bedrijfsprocessen. Een zoekopdracht naar planningssoftware heeft ze naar clevergig toegeleid. Eenmaal gestart met clevergig zag DeZorgBV dat er al snel meer overzicht in de planning kwam. Maar ook minder fouten, het was voor planner en gedetacheerde duidelijk wie op welk moment waar moest zijn. 

Naamloos_2

Bij clevergig zijn wij altijd nieuwsgierig naar de meetbare resultaten van ons product. Omdat DeZorgBV al vroeg is gestart met het gebruik van clevergig is het effect moeilijk te kwantificeren. In de beginperiode van DeZorgBV heeft Marcello Excel gebruikt om te plannen. Hij vertelt dat dit veel tijd vergde en ook erg foutgevoelig was. De vermindering in fouten door een strakke planning is daarom de grootste winst volgens Marcello.

Tot slot vertelt Marcello dat hij clevergig een mooi bedrijf vindt met een mooie uitstraling. Aanraden zou hij het product wel, maar concurrenten wijzer maken dan nodig wil hij niet… Dat is jammer voor ons. ;-)



OPMERKINGEN

GERELATEERDE ARTIKELEN