<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
Sluiten
Probeer voor €1
Probeer voor €1
Danique Seelen 14-feb-2020 14:10:57 2 min lezen

De clevergig show - Aflevering 1

Suzanne Penning over de kracht van aandacht: “Alles wat je aandacht geeft, groeit”.

In een geheel nieuw format op de social kanalen van clevergig, de clevergig show, gaan wij in gesprek met ondernemers. Wij zijn benieuwd wat hen drijft om te doen wat ze doen. Hoe zien zij de toekomst en hoe zijn ze gekomen waar ze nu zijn? 

 

In deze eerste aflevering spreken wij Suzanne Penning, ondernemer in hart en nieren. Met drie (!) bedrijven op haar naam houdt ze zich elke dag bezig met haar passie: het verbinden van mensen zowel zakelijk als privé. Zo runt ze The Flirt Company, Meisjes van het Compliment en Heart Connected. In het interview vertelt ze over de kracht van aandacht, haar drijfveer achter alles wat ze doet. 

Haar toekomstbeeld? Ze hoopt dat er meer draagvlak komt voor haar vakgebied. Meer de mens (in een organisatie) centraal. Zo zegt Suzanne: “Als de mensen centraal staan, zul je dat meteen zien in je resultaten en kun je ook gaan groeien.” 

Wij zijn fan. Een inspirerend interview dat vraagt naar meer. Suzanne is te vinden onder anderen op de websites www.flirtcompany.nl en www.meisjesvanhetcompliment.nl

COMMENTS