<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
Sluiten
Probeer voor €1,-
Probeer voor €1,-
Michel Pilet 13-feb-2020 16:42:33 3 min lezen

iShipit valideert marktplaats concept dankzij clevergig

iSHIPit is een crowd-delivery platform waarbij freelance bezorgers zich aanmelden voor diverse bezorg-klussen van uiteenlopende opdrachtgevers. Het bedrijf bevindt zich in een start-up fase en draait - mede dankzij clevergig - momenteel een succesvolle pilot in Almere.

Waar was je naar op zoek?

Voordat we een eigen platform gingen bouwen, wilden we eerst het iSHIPit concept valideren. Als dat niet werkt, dan is het zonde om eigen software te bouwen die 100% geschikt is voor het faciliteren van alle processen. De software van clevergig hielp ons om snel operationeel te zijn. Zo konden we zien of onze bezorgers inderdaad klussen aan willen nemen van opdrachtgevers. En of opdrachtgevers dat soort klussen willen uitzetten.

Dankzij clevergig hebben we ons concept dus eenvoudig kunnen valideren. En - niet onbelangrijk - hebben we op basis van de uitgebreide ervaringen nog een aantal processen kunnen fine-tunen voor ons eigen platform. Dat zijn we nu aan het bouwen en verwachten we in het 2e kwartaal te lanceren.

Wat was het effect bij de start met clevergig?

Zonder clevergig was een pilot op deze schaal niet mogelijk geweest. We konden snel alle bezorgers - wij noemen ze shippers - en opdrachtgevers aan boord brengen. De shippers plannen zichzelf eenvoudig in voor de diverse opdrachten via de clevergig app. Meer dan 300 shippers hebben inmiddels duizenden diensten ingevuld.

Wat waardeer je het meest aan clevergig?

De korte lijnen en het gebruikersgemak van de software. De interface voor onszelf alsook de mobiele app voor de shippers werken heel prettig! Ik kan clevergig absoluut aanraden als je grote aantallen personen wilt inplannen. Met WhatsApp en Excel alleen kom je er niet!

avatar

Michel Pilet

Helping companies build an on-demand workforce

COMMENTS