<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
Skip to content
Level247_Vincent_Danique
Eliza Saftyuk15-mei-2023 11:38:025 min read

Level 24/7: ‘Het is één keer een investering die je doet’

Over Level 24/7


Level 24/7 is een uitzendbureau actief in het onderwijs en de kinderopvang. Het is ontstaan vanuit een andere organisatie van de oprichters, waar ze veel sportmedewerkers in dienst hadden, aan wie ze meer uren wilden aanbieden. Tegenwoordig gaat het niet meer alleen om sport. Het bedrijf kan nu wekelijks 80 flexwerkers uitzenden en is gericht op het pedagogisch vlak, met ambitie in de zorg. We gingen naar Rotterdam, om Vincent Krijgsman, directeur van Level 24/7, te interviewen over de manier van plannen binnen hun bureau, voor en na het gebruik van clevergig vanaf 2019. Benieuwd naar hun resultaten? Lees dan verder!
 

Plannen vóór clevergig

Zoals bij de meeste bureaus, kwamen de opdrachten bij Level 24/7, elke ochtend binnen. De grootste uitdaging was dat het heel veel werk was en veel tijd kostte om nieuwe diensten te vullen. "Je hing dus heel de ochtend bij alles en iedereen aan de telefoon, was tientallen appjes aan het sturen, om maar te kijken of je mensen kon vinden die voor die dienst beschikbaar waren", vertelt Vincent. Level 24/7 zocht naar een slag om algemene processen te verbeteren en efficiëntie te verhogen. In de uitzendbranche was platformwerk al heel gebruikelijk, dus ze wilden ook in die richting gaan werken. Op dat moment zijn ze ook met andere planning- en tijdregistratie aanbieders in gesprek geweest, maar clevergig bleek uiteindelijk de beste match te zijn. Vincent geeft toe: “die overstap maken was wel spannend, maar we dachten: “het is één keer een investering die je doet””.

Level247_Uitzensbureau_Kinderopvang 

Overstap naar clevergig


Bij Level 24/7 duurde het een tijdje voordat ze echt aan de slag gingen met clevergig. Doordat iedereen gewend was om via apps en telefoontjes te werken, waren mensen binnen het bedrijf nog niet klaar om alles in één keer anders te gaan doen. Toen heeft clevergig voorgesteld dat er een tijdje extra ondersteuning geboden zou worden, om het gebruiksgemak van clevergig te kunnen ervaren. Zo ging het aan het begin, vertelt Vincent: "Er zit een soort opstartfase in, waarin je natuurlijk je opdrachtgevers in moet voeren, de locaties erin moet zetten, zorgen dat alle locaties van de opdrachtgevers en medewerkers in het systeem kloppen. Je medewerkers moeten zorgen dat hun profielen volledig gevuld zijn. Maar zodra je dat één keer hebt gedaan en je houdt het daarna allemaal gewoon keurig, levert het zoveel op. Op het moment dat je die investering hebt gemaakt, is de tijd die je terughaalt enorm", Volgens Vincent, is het probleem met het planning- en urenregistratiesysteem vaak dat er sommige mensen zijn die meteen goed snappen hoe het werkt, maar de rest heeft daar moeite mee. Bij clevergig was het anders: iedereen kon er meteen makkelijk in werken, van managers tot flexwerkers.
 

Ervaring met clevergig


Tijdwinst

Vincent geeft aan: "Het grootste voordeel van clevergig is tijdwinst. Er zijn heel veel dingen die wij niet meer handmatig hoeven te doen. Als ik een dienst binnenkrijg, staat die binnen 30 seconden volledig erin. Personeel wordt soms binnen twee minuten gematcht aan een dienst. Waarbij we zelf soms de vraag krijgen van klanten: 'Hoe doen jullie dat?' Voor ons werkt het gewoon drie keer zo snel."
Bij Level 24/7 gebruiken mensen clevergig ook als een CRM-systeem, door het bijhouden van een logboek. Als er bijvoorbeeld een programmamanager langs is geweest bij een school en een verslag heeft gemaakt, zet die dat ook in clevergig. Zo kunnen de medewerkers die vervolgens naar dezelfde school gaan altijd terugkijken wat er was besproken. Door alleen op de school te klikken, komt alle informatie tevoorschijn. 

Level247_Vincent_Danique

Groei

"Wij zien echt dat we door clevergig nog steeds elke week de mogelijkheid hebben om te groeien. In het afgelopen jaar zijn we ongeveer met 20% gegroeid en dat durf ik wel ook aan clevergig te hangen." Vincent vertelt dat mensen het prettig vinden om met clevergig te werken en dat er voor hen meer tijd overblijft om klanten en medewerkers te zoeken, wat vervolgens voor de groei zorgt. 

Ook geeft hij aan dat ze behalve planning er nog meer uit kunnen halen: "​​Wij maken geen gebruik van elektronische facturatie van clevergig, maar we gebruiken vaak een uitdraai om de uren te controleren en die vervolgens naar een klant opsturen. Zo kunnen we makkelijker  onze facturen maken, in plaats van dat we alles uit Excelletjes moeten halen. Dat is tijdwinst. Het is niet alleen een stukje planning, maar aan de achterkant nog eens een controlesysteem. Dat werkt ook gewoon veel sneller met clevergig."

Goede investering voor starters

Wij waren ook benieuwd naar wat Level 24/7 aan zou raden aan bedrijven die clevergig overwegen: "Als je een kleine organisatie bent, dan zou ik het zeker aanraden aan het begin. De kosten om met clevergig te starten zijn zo laag en het geeft je zo’n makkelijke kans om te groeien. De kosten voor een Starter abonnement haal je er als een kleine organisatie zo verschrikkelijk snel uit. Reken maar uit: als je jezelf ongeveer 50 euro per uur betaalt, dan heb je binnen 6 uur al winst die je maakt. En de stress die het weghaalt bij je heb je nog niet eens meegenomen in de berekening. Als startup is het zo’n aanwinst om snel en makkelijk te groeien, zonder veel kosten en zonder veel stress."

Gebruiksgemak

"Als we een vraag hebben over het programma, kunnen we 90% zelf oplossen. Ik denk dat clevergig erg goed is ontwikkeld, vooral ook voor een organisatie als Level 24/7. Je bereikt iedereen door middel van één druk op de knop. Jullie staan altijd ook open voor suggesties op het moment dat wij zeggen dat we iets missen. Er zijn continu updates, het blijft ontwikkelen. En ook altijd naar de vraag en de wens van de klant, dat vinden wij heel belangrijk." - geeft Vincent aan.

Klantoriëntatie

Als laatste hadden wij het nog over technische ondersteuning: "Contact met clevergig is altijd fijn: supersnel en goed. Ook al is iemand op vakantie, toch zijn jullie altijd bereikbaar en klaar om te helpen. Op het moment dat ik een keertje naar support mail, is binnen een half uur alles opgelost. Het is niet alleen een software waarmee je bedrijfssucces kunt bereiken, maar het is ook persoonlijk."

Level247_Uitzendbureau_onderwijs

Wil je ook gebruikmaken van het gemak en de service van clevergig? We laten je graag zien hoe je de planner inzet voor jouw bedrijf! 👇New call-to-action

 

OPMERKINGEN

GERELATEERDE ARTIKELEN