Blog
Beeple

6 redenen waarom Beeple beter is dan Excel

Persoon die werkt aan planning in Excel op laptop
Veel van onze klanten gebruikten altijd Excel om hun personeel te beheren voordat ze klant van Beeple werden. Heb je nog wat overtuigingskracht nodig voordat je Excel als planningstool achter je laat? Hier zijn zes manieren waarop Beeple de personeelsplanning verbetert in vergelijking met Excel.

1) Op de cloud gebaseerde tool

Wanneer u Beeple gaat gebruiken voor uw planning en gegevensbeheer, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u ze kwijtraakt als uw computer crasht of als u per ongeluk het venster sluit. Je gegevens kunnen altijd worden hersteld in de cloud. Bovendien is het perfect mogelijk om tegelijkertijd met een van je collega's in de planning te werken.

2) Duidelijk overzicht

Excel wordt veel gebruikt voor verschillende toepassingen, terwijl Beeple speciaal is ontworpen om de personeelsplanning te beheren en gebruikers een duidelijk overzicht te geven in de interface. Zelfs in de mobiele applicatie wordt alle belangrijke informatie duidelijk weergegeven en kan deze eenvoudig worden bijgewerkt. Of je nu op kantoor of onderweg bent, of je nu een planner of een werknemer bent, Beeple is altijd klaar voor gebruik.

3) Het per ongeluk verwijderen van functies is verleden tijd

Weet je nog dat je per ongeluk een functie in Excel hebt verwijderd of gewijzigd en al je resultaten zijn gewijzigd of zelfs verdwenen? In Beeple is dat zelfs niet mogelijk. Alle functionaliteiten die actief worden gebruikt, kunnen niet worden verwijderd zonder onze tussenkomst om te voorkomen dat u belangrijke informatie verliest, zoals bijvoorbeeld persoonlijke bestanden van medewerkers.

4) Eenvoudige communicatie

Beeple voegt al uw personeelsbeheerprocessen samen in één tool, wat betekent dat u snel kunt communiceren met uw werknemers binnen de tool zelf. Zelfs in het geval van wijzigingen of annuleringen op het laatste moment, is het niet langer nodig om uw medewerkers handmatig te bellen of te sms'en.

5) Automatische overdracht naar payroll-partner

Als u besluit gebruik te maken van een van onze payroll-integraties, geeft Beeple automatisch en onmiddellijk de nodige gegevens door aan uw sociaal secretariaat of payroll-partner. We zijn er trots op dat dit het aantal menselijke fouten bij salarisbetalingen met 72% heeft verminderd.

6) Slimme suggesties

Tijdens het maken van je planning geeft Beeple slimme suggesties voor medewerkers op basis van functie, beschikbaarheid, reisafstand, evaluatie of andere profielkenmerken die je zelf hebt toegevoegd.

Probeer onze planningssoftware

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze toonaangevende software.

Blijf hier op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws en updates van ons

Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze privacybeleid.
Bedankt!
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.