<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
Skip to content
Michel_Charlotte_office_talking_vertical
30-jun-2022 14:20:162 min read

clevergig hoort nu bij BOLD van Techleap!

clevergig is onlangs geselecteerd om deel uit te maken van een nieuwe business community in Nederland, gecreëerd door Techleap. Voor ons is het een grote eer om te kunnen leren en groeien door middel van initiatieven die zijn opgezet voor bedrijven zoals het onze.

Techleap is een organisatie die tech-oprichters en CxO's in Nederland verbindt en sterker maakt. Het bedrijf helpt startende oprichters bij het vinden van financiering, het aannemen van talent, internationalisering en meer. Via hun 'Rise' programma heeft Techleap al 300 miljoen euro aan COVID-ondersteuning voor startups binnengehaald en 250 high-potential scale-ups ondersteund.

Michel_Charlotte_office_talking_vertical

Wat is BOLD?

Techleap miste in de Nederlandse startup-omgeving een community die als tech-ecosysteem in het land kan dienen. Zo kwam BOLD tot leven. De filosofie achter BOLD is dat oprichters meer kans van slagen hebben door verbinding, ondersteuning en advies van hun collega's. Wanneer je met mensen die soortgelijke uitdagingen hebben en misschien zelfs met degenen die er al oplossingen voor hebben gevonden kunt communiceren, wordt zakendoen veel eenvoudiger. BOLD heeft als doel een gemeenschap van betrokken leiders op te bouwen, die niet alleen willen leren, maar ook terug willen geven.

Dit zijn in het kort de 5 focuspunten van het programma:

  1. Een duurzaam ondersteuningssysteem creëren, aangedreven door de grootste leiders in de Nederlandse technische industrie;
  2. Directe toegang bieden tot Techleap.nl programma's, evenementen, leiders en experts;
  3. Een veilige plek voor oprichters en CxO's creëren om uitdagingen en lessen te delen;
  4. Verbindingen met VC's, talent, klanten en PR brengen;
  5. Groeiversnelling mogelijk maken door middel van workshops, sessies en rapportages op maat;

Hoe zal het werken?

BOLD zal het hele jaar door een reeks samengestelde sessies houden, waar oprichters de kans krijgen om te leren van denkers, bouwers en leiders van wereldklasse, zoals Reid Hoffman en Corinne Vigreux. Er zullen verschillende sessies worden georganiseerd, zoals: diepgaande lezingen over belangrijke onderwerpen door experts, verhaalsessies door topoprichters, een-op-een met verschillende ondernemers om feedback te krijgen en persoonlijke evenementen voor BOLD-gemeenschapsleden. Dit ondersteunt de #boost-, #ask-, #connect- en #meet-structuur van BOLD. Bovendien geeft het deel uitmaken van BOLD scale-ups voorrang bij toegang tot Techleap's Global en Rise-programma's.

1655300040-001-182-1

Waarom is het belangrijk voor clevergig?

BOLD is tot nu toe een community waar je alleen op uitnodiging een lid van kan worden. Bedrijven die worden uitgenodigd om deel uit te maken van deze gemeenschap, moeten voldoen aan de meeste criteria die door Techleap zijn opgesteld. Je kunt de hele lijst met criteria bekijken op hun website.

Voor ons is het een eer om uitgenodigd te zijn, omdat het ons laat zien dat we op de goede weg zijn en een plek waardig zijn tussen andere geweldige tech bedrijven van Nederland. Bij clevergig zijn we erg begaan met duurzame groei. Lid zijn van BOLD geeft ons de kans om van de besten te leren en onze kennis met anderen te delen.

Let’s rock this together!

OPMERKINGEN

GERELATEERDE ARTIKELEN