<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
Skip to content
Danique Seelen29-mei-2020 9:35:111 min read

clevergig show aflevering 3!

Het heeft even op zich laten wachten, een nieuwe aflevering van de clevergig show. We vonden het gezien de crisis niet gepast om op een vrolijke noot verder te gaan, voor iedereen is deze tijd onzeker en de gevolgen moeilijk te overzien. Nu alles langzaam weer opstart willen wij graag wat positiviteit, inspiratie en motivatie delen! Het interview is opgenomen in februari, dat is belangrijk om te vermelden. 

Arnoud praat met Thijs Bos van uitzendbureau Piekfijn. Piekfijn is actief in de horeca en evenementenbranche onder de naam ‘Piekfijn Events’. Zijn missie? Uitzendkrachten van Piekfijn moeten te onderscheiden zijn van anderen. Onder de naam ‘Piekfijn Select’, plant Thijs jonge, gemotiveerde mensen aan de receptie voor bedrijven. Dit laatste is voornamelijk tijdens de crisis van belang, op deze manier, maar ook op andere manieren probeert Piekfijn jonge mensen aan het werk te houden. Schouders eronder en doorzetten. Thijs is een echte ondernemer in hart en nieren. Zo vertelt hij ook in het interview, vroeg was het voor hem duidelijk dat hij niet voor een baas wilde werken. Wat hij wel wilde? Dat was een zoektocht. Maar al snel kwam hij met een partner op het idee van Piekfijn. Dat hebben zij samen opgebouwd, maar het duurde niet lang voordat Thijs alleen verder ging. Tot het punt waar hij vandaag is. 

Wederom een inspirerend verhaal achter een gebruiker van clevergig. Juist nu.

Dankjewel Thijs!

OPMERKINGEN

GERELATEERDE ARTIKELEN