<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
Skip to content
Danique Seelen13-nov-2020 12:00:005 min read

De mensen achter clevergig: meet the team!

Bij clevergig hebben wij een paar kernwaarden waarvan ‘klant obsessie’ er een is. Dit laten wij zien door echt aandacht voor onze klant te hebben. Iedere keuze die we maken, iedere nieuwe feature die we implementeren en iedere update die we doen moet waarde toevoegen voor onze klant. Maar, wie zijn die mensen achter de software? We stellen ons graag voor! 

Michel

First of all, founder en CEO, de kracht en de mastermind achter clevergig: Michel. Michel komt oorspronkelijk uit het Zuidelijke Maastricht, woont nu samen mijn zijn vrouw Vera en vierjarige zoon Oskar in Amsterdam. Maar Amsterdam ruilt hij aan begin van 2021 in voor de Veluwe, uiteraard samen met zijn gezin. Michel is opgegroeid in een ondernemend gezin, zijn vader had een reclame bureau. Zo heeft hij al jong de mooie, maar ook de minder mooie kanten van ondernemen ervaren. Dat heeft hem niet laten afschrikken. De risico’s wegen niet op tegen de drang om onafhankelijk te zijn, net als zijn vader. Michels persoonlijke kernwaarde zou hij omschrijven als ‘freedom’. Michel wil in controle zijn over zijn eigen toekomst.

 Michels soon to-be "achtertuin"Michels vader in zijn eigen onderneming

Sergey

Nu reizen we helemaal naar Oekraïne, Kiev. Daar woont CTO Sergey. Sergey is geboren en getogen in een klein dorpje in het westen van Oekraïne. Tien jaar geleden is hij verhuisd naar Kiev, waar hij nu samen met zijn vrouw woont. In Kiev heeft Sergey toegepaste wiskunde gestudeerd aan de universiteit. Desondanks is Sergey geen voorstander van hogere studies, met name die in Oekraïne. Dit omdat hij alles wat hij nu weet over het technische vlak, business en talen komt door wat hij zelf heeft geleerd in plaats van door de universiteit. Bij clevergig doet Sergey alles om het product beter te maken: hij vertaalt de behoefte van een bedrijf in computertaal. Hij zorgt dat andere ontwikkelaars makkelijk hun werk kunnen doen. En tot slot zorgt hij voor de strategie op het technische vlak voor clevergig en maakt daar de bijbehorende roadmap voor. 

Kiev - gemaakt door Yurii

Arnoud

Weer terug in Nederland zijn we bij Arnoud, CCO bij clevergig. Als CCO is hij verantwoordelijk voor de groei van clevergig. Dat betekent dat hij vooral bezig is met sales en marketing. Arnoud woont samen met zijn vriendin en drie kinderen in Abcoude, een klein dorp net onder Amsterdam. Arnoud is zelf opgegroeid in Breda. Na het succesvol afronden van de Middelbare Hotelschool heeft hij de Hogere Hotelschool afgerond in Leeuwarden. Maar, hoe is hij dan terecht gekomen in de commerciële rol die hij nu heeft? Na het afronden van zijn opleiding kwam hij terecht bij Dell Technologies, bekend als groot IT en hardware bedrijf. Hier groeide hij door naar een functie waarbij hij verantwoordelijk was voor de grotere salesdeals. Met deze ervaring op zak, kwam hij terecht bij een kleiner software bedrijf waar hij begon in sales waar hij uiteindelijk zijn eigen acquisitie team op heeft gezet. Dat smaakte naar meer en voelde als de goede tijd om helemaal zelf de touwtjes in handen te nemen met zijn eigen sales en acquisitie bureau. Daar heeft hij Michel leren kennen, en de rest is verleden tijd…

De chiefs worden uiteraard ondersteunt. De teams verdelen we vaak onder onder de naam Team-NL en Team-Kyiv. Laten we beginnen met Team-Kyiv, onze software ontwikkelaars. Inmiddels een team van vier die dagelijks hard werken om de software zo goed mogelijk te maken. 

Kiev - gemaakt door Yurii

Dima

We beginnen bij Dima. Dima is nu ongeveer 2,5 jaar full time front-end developer bij clevergig. In totaal heeft hij zes jaar ervaring in deze functie. Hij woont in Kiev met zijn vrouw en kinderen. Wonen doet hij hier graag omdat hij de stad fijn vindt vanwege zijn historische gebouwen en vele parken. Als front-end developer maakt Dima alles wat je als gebruiker “ziet”, hetgeen daar achter zit wordt ontwikkeld door de back-end developers.

Oleksii

Een van de back-end developers is Oleksii, bij ons ook wel bekend als Alex. Ook hij woont in Kiev. Als Back-end developer zorgt hij dat clevergig zo functioneel en stabiel mogelijk functioneert. Alex versterkt het team sinds Augustus dit jaar. 

Yuriy

Net als Yuriy, die op dat zelfde moment is gestart, ook als Back-end developer. Yuriy heeft ondanks zijn jonge leeftijd ervaring bij twee andere bedrijven waar hij voornamelijk kwaliteitscontrole deed van nieuwe software updates. Dit heeft hij drie jaar gedaan. En gedurende die tijd heeft hij zelfs een paar keer kwaliteitscontroles voor clevergig gedaan! 

Tom

Over naar Team-NL. Waar we beginnen met Tom. Tom is 24 en woont sinds zes jaar in Amsterdam. Hij is opgegroeid in Friesland en is daar nog regelmatig te vinden (Fryslân Boppe!). Voor zijn studie Media & Cultuur is hij verhuisd naar de randstad. Na het afronden van deze studie heeft hij een traineeship in Growth Hacking gevolgd bij The Talent Institute. Dankzij dit traineeship is hij terecht gekomen bij clevergig. Waarna hij is gebleven in de rol van Growth Marketeer, dit houdt in dat hij zich voornamelijk bezighoudt met acquisitie van nieuwe leads.

Welgelegen (Heerenveen) - Wikipedia

Aybüke

Vervolgens ons nieuwste teamlid, Aybüke. Ze is momenteel bezig met het laatste jaar Communication en Multimedia Design in Amsterdam. Ze loopt stage bij ons als UX designer wat betekent dat ze kijkt naar de ervaring van de gebruiker van clevergig en op basis daarvan de functionaliteit zo gebruiksvriendelijk mogelijk maakt. Samen met haar ouders en drie broers en zussen woont ze in Zaandam, dichtbij Amsterdam. Aybüke is altijd in voor iets leuks en heeft dan ook nooit slechte zin. In ieder geval niet dat wij weten. ;-) 

Zaandam

Danique 

Tot slot, moet ik er zelf ook aan geloven, ik ben Danique en mijn functie is Operations Medewerker. Wat ik doe? Een beetje van vanalles. Ik schrijf content als deze, ik ondersteun andere projecten waar nodig, ik zet zo nu en dan een video in elkaar, doe een onderzoek en ga zo maar door. Ik ben in februari 2020 bij clevergig gestart als stagiair, net als Aybüke. Mijn taak was een onderzoek te schrijven naar groeimogelijkheden voor clevergig. Sinds de start van mijn opleiding heb ik op gezien tegen het schrijven van mijn scriptie maar met een onderwerp en bedrijf als dit was het alles behalve vervelend om te doen. Hierna ben ik dus bij clevergig gebleven in een parttime functie.

Dit is het clevergig team op dit moment. Benieuwd hoe wij remote working invullen terwijl we allemaal op verschillende locaties zitten? Lees dan verder in deze blogpost

OPMERKINGEN

GERELATEERDE ARTIKELEN