Wij zijn Beeple

Wij vereenvoudigen je staff planning met onze software producten.

Een samensmelting van innovatieve krachten

Beeple ontstond uit de samenwerking tussen het in België gevestigde Beeple en het in Nederland gevestigde clevergig, beide invloedrijke softwarebedrijven voor personeelsplanning. Beeple, opgericht in België in 2016, werd al snel een marktleider in online personeelsbeheer, terwijl clevergig, opgericht in hetzelfde jaar in Nederland, zich richtte op het vereenvoudigen van ad-hoc personeelsplanning en uitgroeide tot een volwassen SaaS-bedrijf. Deze samensmelting van innovatieve krachten bracht het gelijknamig Beeple voort, dat de planning van personeel revolutioneerde.

Samenwerking met Visma

De toewijding van Beeple en clevergig was de start voor het verhaal van Beeple. De samenwerking van deze twee organisaties, elk met unieke expertise, legde de basis voor Beeple. In 2022 bundelden we onze krachten met Visma, een van Europa's toonaangevende leveranciers van software, waardoor onze mogelijkheden werden versterkt en we ons richtten op een nog bredere visie en internationaal publiek.

Getallen

50+
Professionals
2016
Jaar van oprichting
500.000+
gebruikers
26
Landen
Benut je potentieel, geef vorm aan de toekomst!

Een toegewijd team

De groei van het bedrijf Beeple wordt gestimuleerd door een toegewijd team van meer dan 50 professionals die rechtstreeks bijdragen aan het succes van klanten. Het bedrijf omarmt een werkcultuur gekenmerkt door flexibiliteit, diversiteit, innovatie en een toewijding aan het bevorderen van betekenisvolle verbindingen buiten de traditionele kantooromgeving.

Probeer onze planningssoftware

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze toonaangevende software.

Blijf hier op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws en updates van ons

Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze privacybeleid.
Bedankt!
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.