Onderwijs

De #1 software voor uitzendbureaus in het onderwijs

Clevergig is de perfecte software voor uitzend- en uitzendbureaus in het onderwijs. Met onze functies voor planning, tijdregistratie en facturering helpen we bureaus zoals de uwe verder te professionaliseren.

Tevreden klanten uit de branche:

Lees de succesverhalen van bemiddelingsbureaus die onze software al gebruiken door op het logo te klikken!

Vorig jaar kwam 20% niet op hun shift of meldde zich's ochtends ziek, wat voor veel problemen zorgde. Met clevergig hebben we de ziekmeldingen teruggebracht van 20% naar 2%. Ook kunnen we nu van tevoren eenvoudig een link naar het materiaal toevoegen in Clevergig, en wanneer mensen op de shift klikken, hebben ze onmiddellijk toegang tot het materiaal. Al die tussenstappen en nazorg zijn dus geëlimineerd.

Koen

Mede-eigenaar LeraarLink

Lees het hele verhaal
Voor ons was het een hele belangrijke overgang: van een gratis programma naar Clevergig. Maar het werkte eigenlijk zo goed dat we ermee door wilden gaan. Omdat we een groot aantal werknemers, freelancers, vrijwilligers en stagiaires hebben, is het normaal dat iemand ziek is of van ploegendienst wil veranderen. Vroeger was het een gedoe, maar nu is het heel eenvoudig. Het heeft ons enorm veel tijd bespaard.

Peggy

Seks is belangrijk

Lees het hele verhaal
Het bespaart beide partijen zoveel tijd en hoofdpijn. De werknemer wil ook niet de hele tijd mailen over de uren die wel of niet overeenkomen. Facturatie is eenvoudig. Iedereen krijgt snel zijn factuur, wat een verschil maakt. Het heeft zoveel voordelen. Vooral dat mensen die bij ons werken snel een factuur krijgen op de eerste of de tweede van de maand. Tot nu toe hebben we alleen maar positieve feedback gekregen.

Nelson

Mede-eigenaar Karibu

Lees het hele verhaal
Onderwijs

Onderwijs wordt geautomatiseerd

Voor uitzend- en uitzendbureaus in het onderwijs is het cruciaal om de deadlines te halen. Met personeelstekorten in het onderwijs is bemiddeling niet langer een extraatje; het is een noodzaak. Online lesgeven en leren heeft ons laten zien dat onderwijs gedigitaliseerd is geworden. Ook uitzendbureaus in het onderwijs moeten zich aanpassen aan deze trend.

Veel stress door handwerk

Met Clevergig kun je je snel aanpassen aan al je processen door middel van automatisering zonder dat je extra personeel nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat uw uitzendbureau in het onderwijs diensten sneller kan invullen en u onnodige stress kan besparen.

Professionaliteit vergeleken met concurrenten

Iedereen die met je samenwerkt, ervaart gebruiksvriendelijkheid als Clevergig je go-to-oplossing is. Professionele software geeft uw bureau een professionele uitstraling en wordt automatisch uw voordeel ten opzichte van concurrenten.

No-shows en ziekmeldingen

Door uw uitzendbureau in het onderwijs te digitaliseren, worden automatische serviceherinneringen naar uw flexibele pool gestuurd, waardoor het moeilijker wordt voor hen om te annuleren. Dit betekent veel minder mensen die niet komen opdagen en mensen die zich ziek melden.

Onderwijs wordt geautomatiseerd

Voor je uitzendbureau in het onderwijs is het essentieel om snel contact te hebben met je flexwerkers. Dit is eenvoudig met de pushmeldingen in de Clevergig-app. Laat je klanten versteld staan van je reactietijd!

In het onderwijs moeten leerkrachten kinderen op verschillende manieren kunnen benaderen. Op dezelfde manier moet je uitzendbureau snel docenten met verschillende specialisaties kunnen vinden. Hiervoor heeft Clevergig voorkeuren en filters op elk scherm van de software.

Van managers tot flexwerkers: het is alleen goed voor je uitzendbureau in het onderwijs als iedereen de tools heeft om zijn werk te vereenvoudigen. De mobiele apps van Clevergig zijn speciaal ontworpen voor eenvoudige bemiddeling aan beide kanten: managers en freelancers.

Probeer onze planningssoftware

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze toonaangevende software.

Blijf hier op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws en updates van ons

Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze privacybeleid.
Bedankt!
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.